Informacije

31.3.2020.

Online i telefonska Radionica osnova pisanja projekata financiranih sredstvima EU-a i projekata iz PRR-a za područje općine Pakoštane

U sklopu projekta „AlterNET – Edukacijom i umrežavanjem do zaposlenja na ruralnom području“ u planu je bilo do 13.4. 2020. u Pakoštanima održati Radionicu osnova pisanja projekata financiranih sredstvima EU-a i projekata iz područja ruralnog razvoja.

Zbog novonastale situacije s koronavirsom, umjesto održavanja radionice okupljanjem na jednom mjestu, odlučili smo se za radionicu uz pomoć elektroničke i telefonske komunikacije.

Prezentacije pripremljene za ovu radionicu dopunili smo audio fajlovima. Svaka stranica prezentacije sadrži jedan audio fajl. Da biste ga preslušali, kliknite na ikonicu zvučnika na slajdu. Ispod ikonice otvorit će se izbornik na kojem zatim kliknete na oznaku „Play“. Prezentacija koje se odnosi na osnove pisanja projekata iz područja ruralnog razvoja na slajdu br. 6 sadrži i video fajl. Dolaskom mišem na sliku, prikazat će se izbornik ispod slike na kojem kliknete na oznaku „Play“.  Fotografije možete povećati klikom na fotografiju i proširivanjem polazeći od bilo kojeg kuta. 

Poveznice za preuzimanje prezentacija:

Osnove pisanja projekata financiranih sredstvima EU-a

Osnove pisanja projekata iz područja ruralnog razvoja

U slučaju nemogućnosti preuzimanja prezentacija ili tehničkih poteškoća s preslušavanjem, pošaljite upit na desk@ekozadar.hr

Za ovu online radionicu primaju se prijave sudionika s područja općine Pakoštane. Radionica je prije svega namijenjena dugotrajno nezaposlenim osobama, to jest osobama koje su, ukoliko imaju ispod 29 godina, nezaposlene minimalno 6 mjeseci, odnosno koje su, ukoliko su starije od 29 godina, nezaposlene minimalno godinu dana. Mogu sudjelovati i članovi udruga i poljoprivrednici na administrativnom području općine Pakoštane. Prijaviti se mogu i pripadnici ciljane skupine projekta AlterNET koji do sada nisu sudjelovali na ovoj radionici u svojem gradu ili općini.

Umjesto grupnog praktičnog rada, sa osobama koje se uključi u ovu radionicu predavači će obaviti individualne konzultacije.  Prijave za konzultacije se primaju na desk@ekozadar.hr. Molimo vas da ostavite telefonski kontakt na kojeg bismo vas mogli  nazvati.

                               Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost udruge „Eko-Zadar”.